lillgrodan

Alla inlägg den 15 januari 2014

Av Sara - 15 januari 2014 09:40

Tänkte dela med mig av ett litet tips på en trevlig blogg ni kan läsa!


http://allalika.bloggplatsen.se/


Där har ni UMR-Bollnäs egen blogg där vi i lokalgruppen delar med oss av olika tankar, funderingar, inspiration och happenings!


Rekommenderar er verkligen att slå en kik där och även att titta in på UMR's hemsida http://umr.nu/



Av Sara - 15 januari 2014 07:10

Godmorgon medmänniskor!
Det är fortfarand klockan är 06.39 i skrivande stund och jag sitter vid mitt köksbord, med min äldsta lillebror och tittar på när han äter frukost. Själv ska jag inte äta fören efter att jag haft körlektion (som börjar 07.20)
Igår klarade jag av min andra dag utan onödigt socker, vilket egentligen inte är en enorm bragd men med tanke på att mormor serverade kokosbollar efter maten och jag tog en frukt istället så är jag nöjd.
Under dagen åt jag: havregrynsgröt m. Äppelmos och kanel, två ägg och ett par frökex m. ost. Jag åt en shake och en frukt på förmiddagen tillsammans med en kopp te och ett glas citronvatten. På eftermiddagen blev det middag hos mormor där det serverades flygande jakob m. Ris ocj sallad samt kaffe och mandarin efteråt.
Väl hemma på kvällen när det var dags för dagens sista mål drack jag en kopp chailatte, åt ost och kex samt yoghurt med äpple och kanel i.
Nu dricker jag dagens första kopp te och försöker komma igång.
Jag vägde mig nu på morgonen också. Första invägningen detta år och nu tänker jag vara så modig att jag delar mina egna siffror. Kommer inte att göra det varje vecka men när jag känner att det behövs och känns okej.

vikt: 80.6 kg
midjemått: 89.5 cm
rumpa: 100 cm
bröst: 95 cm
lår: 55.5 cm

Jag känner mig motiverad, mentalt redo, stark och villig att kämpa!
Träningen får stort fokus och maten lika så!
Även om jag vet att vågen bara är en siffra så ser jag det som en riktlinje för var jag är på väg. För tre år sedan vägde jag 67 kg och har vägt som mest 86 kg under det här året. Jag mår bättre, psykiskt, nu än då men det har inte med min kropp att göra utan människor omkring mig.

2014 ska verkligen bli mitt år!
Många mål ska nås och nya band ska knytas. Jag ska göra mitt yttersta för att vara den medmänniska jag vill vara. För att visa vad man kan åstadkomma med vilja, kärlek och värme.

Hoppas ni mår lika bra som jag gör denna tidiga onsdagmorgon

Ovido - Quiz & Flashcards